Aanmeldingsprocedure

Aspirant clubleden kunnen zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Let daarbij op dat alle verplichte velden met een * correct ingevuld zijn. Na ontvangst van het formulier sturen wij u een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Na binnenkomst van uw betaling bij de penningmeester wordt u een lidmaatschapsnummer toegekend en bent u clublid. Wij sturen u dan tevens de laatste nummers van het MCH clubblad Tricolore toe.

Lidmaatschapskosten
De aan het lidmaatschap verbonden kosten voor een clubjaar (lopende van 1 januari  t/m 31 december) bedragen met ingang van 1 januari 2011 € 130,00 + éénmalig € 25,00 inschrijfgeld. (U heeft ook de mogelijkheid om uw lidmaatschap per 1 juli van een lopende jaar in te laten gaan, in dat geval betaalt u € 65,00 + € 25,00 inschrijfgeld, maar dan ontvangt u de eerste twee clubbladen die in dat jaar verschenen zijn niet).

U kunt ook lid worden zonder in het bezit te zijn van een Maserati / Citroën SM /OSCA / Ligier JS-2 / Chrysler TC. Maar indien u wel in het bezit bent van een of meerdere van deze automobielen zouden wij graag de gegevens van deze auto ontvangen voor het clubregister. Vergeet u dus in dat geval niet de autogegevens in te vullen.

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De MCH zal ze nooit gebruiken voor andere doeleinden dan het verstrekken van clubinformatie.