Te koop aangeboden / gevraagd

Het plaatsen van berichten in het onderdeel “Te Koop” is primair voorbehouden aan clubleden van Maserati Club Holland. Na inloggen met uw persoonlijke inloggegevens kunt u van dit onderdeel gebruik maken. Maserati Club Holland behartigt hierbij geen belangen tussen koper en verkoper, noch is Maserati Club Holland verantwoordelijk voor de aanbiedingen in “Te Koop”. Wij bieden slechts een platform voor clubleden. Verkoop is alleen toegestaan voor artikelen die uw eigendom zijn.

Commerciële verkoop
Commerciële verkoop (door o.a. bedrijven) is niet toegestaan tenzij na specifieke toestemming door de beheerder van de website (contact webmaster). Voor aanbiedingen door niet-clubleden of voor het plaatsten van commerciële boodschappen wordt een bedrag van € 40,- per boodschap in rekening gebracht. Uw advertentie blijft daarna vier weken online zichtbaar. Uw advertentie wordt pas geplaatst na betaling aan de penningmeester.

Advertenties op andere locaties dan dit websitegedeelte worden zonder berichtgeving verwijderd. Links naar andere (verkoop)websites zijn niet toegestaan.

Advertentie plaatsen

Het plaatsen van advertenties is primair voorbehouden aan onze leden. Via de link hieronder kunt u een advertentie aan de marktplaats toevoegen.