Van de voorzitter

Maseratisti,

De zon blijft schijnen!

Wat een prachtig najaar mochten wij beleven! Zowel qua weersomstandigheden als evenementen!
Tijdens de afgelopen MIR 2018 in Berlijn was de MCH met acht equipes sterk vertegenwoordigd. De Duitsers hadden hun zaakjes gründlich geregeld, het weer was dik in orde en het was een prachtig evenement daar in Berlijn en omgeving. In de volgende Tricolore komen we er uitgebreid op terug!

De Techcom in oktober was opnieuw een enorm succes, en ook hier was het weer fabelachtig voor de tijd van het jaar. We waren met bijna 40 man, wat gelukkig geen unicum is voor de Techcom. Bij A.S. Motorsport werden wij zeer verrast door de diepgaande kennis van de eigenaar Adnan. Een vakman waarop we als nieuw lid alleen al heel trots mogen zijn. En wat een kennis ook bij onze technisch onderlegde leden! Dat geschreven hebbende is ons ledenbestand dit najaar zeer aan het groeien met leuke en interessante nieuwe leden en bedrijfsleden. Bij deze meld ik u alvast dat wij vanaf volgend jaar de lidmaatschapsvormen willen uitbreiden, zodat bedrijven lid kunnen worden en gezinsleden officieel bij de club kunnen horen.

De Meet & Greet bij Coronel rapporteer ik u als een spectaculair evenement voor de liefhebbers. Er gaan stemmen op om een interne kartcompetitie te starten, kwajongens als we zijn hebben we heerlijk een middagje kunnen stoeien op het mooie complex van Coronel in Huizen. Voor herhaling vatbaar. Als verrassing hebben wij voor 2019 trouwens een mooi programmaboek samengesteld met alle events voor 2019, inclusief die van onze zusterclub de Maseratisti Fiamminghi. U kunt dit boekwerk bewaren als naslagwerk en de data vast in uw agenda blokken, dan weet u zeker dat u kunt participeren in onze mooie events in 2019.

Als bestuur vinden wij charity in combinatie met onze mooie hobby passend. Vandaar dat wij in het programmaboek ook de data hebben opgenomen waarop de Stichting Opkikker met droombolides zieke kinderen en hun gezinnen een dag opvrolijkt. Kijk in uw agenda en maak 1 of 2 dagen vrij om uw bolide in dienst van een geweldig sociaal doel te stellen en de zon ook voor zieke kinderen even te laten schijnen. U kunt zich rechtstreeks bij de stichting melden, het betreft hier dus geen offi ciële clubevenementen.

 

Cordiali Saluti,

Dennis Silbernberg

Voorzitter

Maserati nieuwsberichten

Het laatste nieuws over Maserati

Nieuws

Geachte Maseratisti, Als ik dit stukje schrijf, ben ik net terug uit Saturnia, Italië. Daar werd dit jaar de Maserati…